Klik hier voor alle diensten.

SMI levert diensten gericht op organisatie, beheer en commerciele exploitatie van zeilevenementen en zeilcentra.

SMI facebook

Diensten
Evenementorganisatie

Evenementorganisatie
SMI beschikt over heel veel kennis en ervaring om een evenement volledig te organiseren, al dan niet geheel in eigen beheer.

lees verder
PR en Media

PR en Media
Voor ieder evenement is een goede promotie van groot belang, zowel in het voortraject als tijdens en na het evenement. Zeker met een toenemend aantal sponsors is de media-uitstraling een must.

lees verder
Ondersteuning

Ondersteuning
De meeste evenementen worden georganiseerd door verenigingen en klassenorganisaties met veel vrijwilligers.

lees verder
Sponsoring

Sponsoring
Vrijwel alle evenementen hebben naast inschrijfgelden ook inkomsten uit sponsoring nodig om een evenement goed te kunnen organiseren.

lees verder
Sport Marketing

Sport Marketing

lees verder
Interim Management

Interim Management
Sinds 2009 voert SMI het interim-management uit van het Internationaal Topzeilcentrum Den Haag, dat in 2010 door NOC*NSF officieel is geaccrediteerd tot National Topsport Centrum Zeilen (NTC Zeilen).

lees verder
Incentives en Hospitality

Incentives en Hospitality
Steeds meer bedrijven hebben ontdekt dat zeilen een ideale sport is om met personeel, klanten en/of relaties mee te maken. Gezamenlijk aan boord van een zeilboot is goed voor de teambuilding, ontspanning en het onderhouden van informele contacten. Dit kan door gezamenlijk een bestaand evenement te bezoeken en te bekijken, of door een eigen evenement te laten organiseren. SMI heeft de ervaring om een uniek en geslaagd evenement geheel op maat te organiseren. Hierbij zijn er vele mogelijkheden, zoals een dag zeilen op de Loosdrechtse plassen, een weekend met jachten op het IJsselmeer, een week met huurjachten in de Caribean of vanaf een klipper een evenement meemaken.

lees verder